Publicitat
Publicitat

Animació

Tornen els 'Óssos Amorosos'

La cadena nord-americana Hub TV n'estrena dissabte una nova versió, amb els dibuixos posats al dia

Els 'Óssos Amorosos', que durant els anys 80 van fer les delícies de molts joves espectadors de televisió, són a punt de tornar a la pantalla. Ho faran, de moment, als Estats Units, on la cadena Hub TV estrena aquest dissabte una nova versió de la sèrie, titulada 'Welcome to Care-a-Lot'. En aquesta nova producció, els personatges perden la seva aparença original d'óssos de peluix i la canvien per una estètica més actual i adaptada a l'entorn digital.

Els personatges, però, mantindran el símbol dibuixat a la panxa que els identifica i que els permet ajudar els altres i complir els seus desitjos. A més, s'hi afegirà una nova óssa, encara molt petita, que estarà representada per un cor i que, segons la productora de la sèrie, Sarah Finn, "encara no coneix el poder que amaga a la panxa".

Segons Finn, els Óssos Amorosos són ara "més populars que mai", tot i que ja fa més de 30 anys que van néixer. Inicialment van aparèixer en una col·lecció de postals de felicitació creada el 1981, i cinc anys més tard van fer el salt a la pantalla, primer a la de televisió i posteriorment a la de cinema: han protagonitzat cinc pel·lícules, l'última de les quals es va estrenar el 2010.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT