Mèdia 07/07/2012

Tornen 'Les Tortugues Ninja' en plena polèmica. Seran extraterrestres o mutants?

El creador de la sèrie animada desmenteix el productor Michael Bay, que va dir que serien "de raça alienígena"

Efe
2 min
Tortugues Ninja

ParísEl creador de 'Les Tortugues Ninja', Kevin Eastman, ha assegurat als seguidors de la saga que "no tenen de què preocupar-se", arran de la polèmica sorgida al voltant dels orígens alienígenes i no mutants d'aquests superherois amants de la pizza que va plantejar el cineasta Michael Bay.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sobre el nou projecte amb 'Les Tortugues Ninja' com a protagonistes per a la petita pantalla diu que "serà molt fidel a l'original" i que reunirà davant del televisor "als antics seguidors que la veien quan eren adolescents, i als seus fills". A més, adverteix que, gràcies als avenços tecnològics, permetrà veure a Leonardo, Raphael, Michelangelo i Donatello com mai "abans a la televisió".

Eastman està involucrat en el nou projecte cinematogràfic que preparen Jonathan Liebesman, com a director, i Michael Bay, com a productor. Bay va causar una gran controvèrsia fa uns mesos en assegurar que les tortugues del film serien "de raça alienígena", cosa que va aixecar una gran polseguera en fòrums a la xarxa entre els seus seguidors més experts.

"Fidels a les originals"

La proposta no els va agradar en absolut, que prefereixen els orígens mutants dels rèptils, que són els que sempre havien aparegut als còmics i a la sèrie de televisió. Eastman ha volgut restar importància a l'assumpte assegurant que les tortugues que protagonitzaran la pel·lícula "seran fidels a les originals de fa 30 trenta anys", i que els fans "no tenen de què preocupar-se" i que "els agradarà".

Serà la cinquena ocasió en què aquests herois amb closca protagonitzin la seva pròpia cinta, l'última el 2007 en format digital, però per al seu creador aquesta serà "sens dubte la més ambiciosa". De moment, els productor ja n'han postposat el llançament del 2013 al 2014.

stats