Torra eludeix l'ultimàtum en la carta a Sánchez i JxCat i ERC evidencien la fràgil unitat de l'independentisme, en un minut

Les cinc propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats

JxCat i ERC evidencien la fràgil unitat de l’independentisme / PERE TORDERA

1.

JxCat i ERC evidencien la fràgil unitat de l’independentisme. Les suspensions i l’ultimàtum de Torra fan aflorar de nou les discrepàncies entre els socis de govern.  JxCat i ERC acorden seguir reclamant el referèndum pactat i eviten posar-hi terminis. Les propostes de resolució dels grups del Govern insten l'executiu a seguir dialogant amb l'Estat. 

2.

El Suprem manté la condemna a Rato, que haurà d'estar quatre anys i mig a la presó. Secunda la decisió de l'Audiència Nacional de condemnar-lo per apropiació indeguda amb les 'black'. 

3.

900 aspirants a fer el màster per ser professors es queden sense plaça. Ensenyament i Universitats ampliaran l’oferta els pròxims anys davant la falta de docents als instituts. 

4.

El Macba s’atreveix a ser museu. La nova presentació de la col·lecció, que ara ocupa un espai permanent, és didàctica, clara i cronològica. 

5.

El millor escenari per recuperar la grandesa. El Barça balla a Wembley liderat per Messi i s’emporta un triomf d’or (2-4).