Publicitat
Publicitat

tecnologia

El nou 'tablet' de Toshiba sortirà al mercat com una alternativa a l'iPad 2

El dispositiu, que està previst que arribi al maig, incorporarà un sistema operatiu Android 3.0 HoneyComb i tindrà una pantalla de 10,1 polzades amb una resolució de 1280x800

El nou tablet de la companyia japonesa Toshiba podria estar al mercat a principis de maig i es presenta com una alternativa a l'iPad 2 del gegant informàtic Apple. El dispositiu, que s'ha batejat amb el nom d'ANT, incorporarà un sistema operatiu Android 3.0 HoneyComb, wifi 802.11 n i una pantalla de 10,1 polzades amb una resolució de 1280x800.El tablet també incorporarà una càmera frontal de 2 megapíxels, que es combinarà amb una altra càmara posterior de 5 megapíxels.

Un altre element destacat que presentarà el dispositiu serà una àmplia gamma d'opcions de connectivitat, incloent ports USB, mini USB, HDMI i una ranura per a targetes SD. L'ANT també incorporarà una bateria substituïble per l'usuari, una característica poc habitual en l'actual generació de tablets.

El tablet, que sortirà al mercat amb una gamma de 6 colors (negre, blanc, gris, blau, rosa i verd), tindrà un cost aproximat de 450 dòlars (320 euros) pel model de 8 gigues de memòria interna, 500 dòlars (350 euros) pel de 16 gigues i 580 dòlars (405 euros) pel model de 32 gigues.

Es pot veure un vídeo promocional del nou tablet de Toshiba a través de YouTube.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT