Mèdia 16/08/2012

Treballadors de La 1 demanen el cessament del director d'esports per la retransmissió del Puerto Rico-Espanya de dimecres

Creuen que Ignacio Gómez acebo té la responsabilitat de no haver supervisat la qualitat que l'empresa subministradora podia oferir

Ara
1 min
Màxima incertesa a la Lliga per la inacabada guerra del futbol

BarcelonaLa Plataforma de Treballadors de RTVE ha fet públic aquest dijous un comunicat en què demana perdó als espectadors que aquest dimecres es van decantar per La 1 per veure el partit amistós entre les seleccions de Puerto Rico i Espanya. Segons publica 'Vertele', aquest grup de treballadors ha volgut excusar, "ja que cap òrgan de la corporació ho fa [...], la penosa retransmissió que es va realitzar del partit amistós".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La plataforma afegeix que "les deficiències tècniques i de qualitat no són directament culpa de RTVE", ja que els seus professionals no van participar en la producció i en la realització del partit. Malgrat això, asseguren que la pública "sí que té la culpa de no exigir a la propietària dels drets un mínim de qualitat en el senyal que es realitzava del partit".

Per aquest motiu, la Plataforma de Treballadors de TVE ha volgut fer un pas endavant i demanar públicament el "cessament immediat del director d'esports de TVE, Ignacio Gómez Acebo, que porta quatre anys insistint que és més important el cost zero que la qualitat de qualsevol retransmissió i regala 4 milions d'euros a l'empresa que té els drets de la selecció espanyola, Santa Monica Sports".

stats