Publicitat
Publicitat

En breu

Tres actors catalans lluitaran pel premi de l'Acadèmia de Televisió

David Janer, per Águila Roja ; Lluís Homar, per Hispania , i Quim Gutiérrez, per El precio de la libertad , són els tres finalistes en la categoria de millor actor en la catorzena edició dels premis de l'Acadèmia de Televisió, que aquest any s'han rebatejat com a premis Iris. En la categoria de millor actriu les finalistes són Alicia Borrachero ( Crematorio ), Concha Velasco ( Gran hotel ) i Myriam Gallego ( Águila Roja ).

Ahir es van fer públics els noms dels tres finalistes en cadascuna de les 20 categories, mentre que els guanyadors es coneixeran en una gala que tindrà lloc el dia 4 de juliol. De moment, Televisió Espanyola, amb 21 candidatures, és la cadena que parteix amb més opcions per convertir-se en la triomfadora d'aquesta edició. Hi contribueixen, sobretot, la sèrie Águila Roja -finalista en set categories, entre les quals la de millor ficció, en la qual competeix amb Aída (Telecinco) i Gran hotel (Antena 3)- i Cuéntame cómo pasó -que opta a quatre premis-. Antena 3, amb setze candidatures, és la segona cadena més ben situada.

Pel que fa a la categoria de millor presentador d'informatius, competeixen Ana Pastor, Lourdes Maldonado i Mamen Mendizábal, mentre que Christian Gálvez, El Gran Wyoming i Susanna Griso opten al guardó al millor conductor de programes.

Postveritat

Més continguts de