PROGRAMA PER BUSCAR PARELLA
Mèdia 03/03/2011

Trobar l'amor en una cinta transportadora

Enfilar-se en una cinta transportadora durant 60 segons i intentar convèncer les noies que són el millor pretendent. És el que hauran de fer els participants al nou concurs que prepara Cuatro.

Albert Castellví Roca
2 min
Un candidat intenta seduir una de les noies en la versió americana, 'Conveyor belt of love'.

Barcelona.Anar a un programa de televisió a buscar parella no és res nou, però hi ha moltes maneres de fer-ho. Des de les preguntes un pèl compromeses d'Àlex Casanovas i Montse Guallar a Amor a primera vista , que TV3 va estrenar el 1991, fins a les demostracions de supèrbia i bon cos de l'actual Mujeres y hombres y viceversa , que emet Telecinco, passant pels grangers que buscaven esposa a Cuatro, hi ha tot un món. Tot i així, tots aquests programes tenen un element en comú més enllà de la voluntat dels participants de trobar-hi parella, i és que els concursants disposen d'una bona estona per conèixer-se abans de decidir-se per un o altre pretendent.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara, però, Cuatro prepara l'emissió d'un format en què el poc temps que tindran els concursants per vendre's és clau. Tot i que encara no se n'ha anunciat el nom, es basa en un programa estrenat fa un any per la cadena nord-americana ABC que es diu Conveyor belt of love , és a dir, Cinta transportadora de l'amor . I és que, malgrat el poc romanticisme que pugui tenir una cinta transportadora, és un dels elements imprescindibles i més trencadors del concurs.

Un plantejament diferent

El format és original: vint nois tenen un minut cadascun per mostrar tots els seus encants a un grup de quatre noies. Qui marca el límit de temps, però, no és un rellotge, sinó la cinta transportadora en què han de pujar, un per un, mentre posen en pràctica els seus dots de seductor. Al final del trajecte, cadascuna de les noies ha de decidir si el noi l'ha convençut o no. En cas que dues o més de les noies l'escullin, serà ell qui tindrà el privilegi de triar amb quina es queda.

Ser escollit per una noia, però, no garanteix que automàticament acabi de néixer una nova parella: l'elegit ha d'esperar fins al final del joc per cantar victòria, ja que en qualsevol moment la noia que l'ha triat pot descartar-lo si veu sobre la cinta algú que el convenci més.

A diferència del que passa habitualment en altres dating shows , aquest -si més no, en el format original- només funciona en un sentit. És a dir, qui puja a la cinta són sempre els nois, i elles es reserven el dret d'escollir. Això, però en sentit contrari, ja passava en l'anterior programa d'aquest tipus emès a Cuatro. Es tracta d' Elígeme , en què 24 noies competien per aconseguir una cita amb un noi.

De moment la cadena ha obert els càstings per convertir-se en un dels candidats a seductor, però no ha donat cap més dada sobre el programa. Pel que fa a l'estrena, una data probable seria el 28 de març, quan quedarà lliure la franja de 17.30 a 19.00, que actualment ocupa Fama .

Presses per enamorar-se

De fet, aquest no és el primer dating show en què els participants tenen la pressió del rellotge. Neox emet actualment Next , un programa també d'origen nord-americà en què els concursants poden descartar els seus pretendents tan bon punt se'n cansin, simplement dient " Next " i donant pas al següent candidat.

L'amor continua necessitant el seu temps, però la televisió no està disposada a donar-l'hi.

stats