Publicitat
Publicitat

Twitter restableix el servei després d'una tarda de problemes tècnics

El servei ha deixat d'estar disponible a través de cap plataforma i ni tan sols mostrava la característica balena dels problemes tècnics

El servei de microblòguing Twitter ha deixat de funcionar durant més d'una hora aquest dijous a la tarda. Els usuaris han començat a tenir problemes per accedir-hi poc abans d'un quart de set, i no ha sigut fins gairebé un quart de vuit que s'ha restablert l'accés. Durant aquesta estona, el servei no estava disponible a través de cap plataforma, ni la versió web ni tampoc les aplicacions mòbils, i ni tan sols mostrava la característica balena que apareix sempre que té problemes tècnics.

Poca estona després que es resolgués la incidència, a les 19.50 hores, el servei ha tornat a fallar, i s'ha restablert als volts d'un quart de nou.

L'empresa ha confirmat les dificultats poc després de dos quarts de set, amb un concís missatge al seu blog 'Twitter Status' que deia: " Els usuaris poden estar experimentant problemes per accedir a Twitter . Els nostres enginyers estan treballant per resoldre el problema ".


Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT