Mèdia 23/10/2012

Twitter es diverteix amb el 'Som Catalunya' interpretat pel 'primo de Zumosol' a TV3

Els internautes fan bromes amb la cançó, cantada i composta per Sergio Medialdea –l'actor que interpretava el 'primo de Zumosol'– i el seu grup a 'Els matins'

Ara
1 min

BarcelonaEl Twitter bull, des d'aquest dimarts al matí, amb l'etiqueta #somcatalunya, que fa referència a la cançó, amb el mateix títol, que ha interpretat a 'Els matins de TV3' el cantant Sergio Medealdea acompanyat del seu grup.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Som Catalunya', composta per Medialdea el 2006, compta amb lletres com "Una terra d'oportunitats, on els teus somnis es fan realitat" o "Mai ens prendran la nostra llibertat, i ara Catalunya no s'aturarà", i destaca aspectes del país com "les millors platges", "el millor cava", el surrealisme de Dalí o els Jocs Olímpics del 1992.

Des de l'actuació al programa, els usuaris de la xarxa social han ironitzat amb tuits com "I no segresten preventivament l'emissió d'això i sí la del Bestiari Il.lustrat?!", "La cançó de #somCatalunya podria ser pitjor, podria tenir GRALLESIntereconomia fabricant independentistes i ara TV3 fabricant federalistes asimètrics".

Medialdea havia estat el protagonista d'un anunci dels sucs Zumosol, en què interpretava el popular 'primo de Zumosol'. L'actor es va donar a conèixer amb el seu nom real en una aparició al programa 'Los mejores años', presentat per Carlos Sobera.

stats