PREMSA
Mèdia 03/02/2011

Denuncien l'assetjament contra un periodista a la Ciutat de la Justícia de València

Han aparegut cartells a l'edifici contra l'informador del 'Levante' que havia escrit sobre l'actitud poc professional i l'absentisme laboral d'alguns treballadors judicials

Laia Altarriba
1 min
Un dels cartells apareguts a la Ciutat de la Justícia de València

BarcelonaA la Ciutat de la Justícia de València han aparegut cartells amb la fotografia d'un periodista valencià, Ramon Ferrando. Als cartells també hi ha un text amenaçador que l'assenyala com a autor d'una investigació del diari Levante que posa de relleu l'actitud poc professional i l'absentisme laboral d'alguns treballadors judicials. En concret, el periodista havia elaborat un reportatge per la televisió del diari on demostrava que alguns funcionaris de la Ciutat de la Justícia fitxaven a l'hora d'entrar a la feina i després marxaven.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Unió de Periodistes Valencians ha denunciat la "campanya d'assetjament que està patint" Ferrando "per part de determinats treballadors de la Ciutat de la Justícia".

Per l'associació és especialment greu que "aquesta campanya s'hagi mantingut durant dies en llocs claus del recinte judicial senes que cap dels responsables hagi pres cap mesura per evitar un intent d'intimidació que va contra la llibertat d'informació i el treball rigorós i contrastat d'un periodista".

També han rebutjat les amenaces contra Ferrando l'Associació Valenciana de Juristes Demòcrates i Jueces para la Democracia, que consideren que són "inacceptables" aquests cartells.

stats