Mèdia 18/07/2012

Urdangarin es queda fora de Marivent

Selena Soro
2 min
Urdangarin es queda fora de Marivent

A Iñaki Urdangarin se li ha acabat la festa. Almenys si se celebra al Palau de Marivent (Mallorca), el lloc on tradicionalment estiueja la família reial espanyola. El duc de Palma s'ha quedat sense invitació per primera vegada des que es va casar amb la infanta Cristina, l'any 1997. La filla del rei i els seus quatre fills passaran poc més d'una setmana a Mallorca i després es reuniran amb Urdangarin fora d'Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Qui tampoc està per a celebracions és la princesa d'Astúries: el seu pare, la seva àvia i la seva tieta hauran de comparèixer divendres davant el jutge per declarar com a imputats per un delicte d'alçament de béns. Davant la possible expectació mediàtica del cas, cap mitjà de comunicació podrà accedir divendres al jutjat.

L'única alegria del dia per a la casa reial, en la mateixa jornada que el rei s'ha rebaixat el sou un 7,1% -li queden 271.841 euros bruts-, ha estat que Froilà ha rebut l'alta pel tret que es va disparar al peu. Segons el comunicat de l'hospital, "el pacient no ha presentat cap complicació i no té cap restricció per a la seva activitat habitual".

D'accidents i separacions

Katie Holmes i la seva filla Suri van tenir ahir un petit accident de trànsit mentre anaven a classe de gimnàstica. El Mercedes de l'actriu va xocar contra un altre cotxe, però per sort no hi va haver ferits.

Holmes ocupa aquests dies les pàgines de la premsa rosa pel seu divorci amb el també actor Tom Cruise. Mentre la parella negocia les condicions de la custòdia -de moment la nena conviu amb la seva mare-, Holmes ha tret la Suri de l'escola fundada per la cienciologia on assistia fins ara i l'ha apuntada en una de catòlica.

Qui també s'ha separat de la seva parella ha estat Soraya Arnelas, la cantant d' Operación Triumfo que l'any 2009 va participar al Festival d'Eurovisió. Ho va confirmar la mateixa artista a través del seu perfil de Twitter: "Només diré que la meva ruptura amb Jonatan ha estat per mutu acord, que em trobo bé i que agraeixo l'interès i l'afecte. Gràcies". Curiosament, la parella es va conèixer també a Twitter: la cantant va veure una foto d'ell vestit de pilot i va decidir enviar-li un missatge.

Lady Gaga es despulla

La cantant Lady Gaga llança aquest agost la seva primera fragància, Fame, i ho fa amb el seu toc especial. L'artista apareix nua i envoltada de petits homes que intenten escalar-la i, a més, per primera vegada el perfum és de color negre.

stats