Mèdia 29/08/2012

Urdangarin es retira a Barcelona

Selena Soro
2 min
Urdangarin es retira a Barcelona

La infanta Cristina, el seu marit, Iñaki Urdangarin (01) ,i els seus quatre fills tornaran a viure a Barcelona després de tres anys a Washington. El duc de Palma ha demanat una "excedència temporal" a Telefónica per preparar la seva defensa i per evitar que el procediment judicial obert "pugui tenir alguna incidència negativa per al grup" de telecomunicacions, segons va informar ahir Urdangarin en un comunicat a Efe. El trasllat, afegeix el marit de la infanta Cristina, es fa "amb la intenció de tornar a desenvolupar noves activitats amb la companyia en el futur" i apunta que ha informat d'aquestes decisions la Casa del Rei.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La família del duc de Palma ja és la seva residència de Pedralbes, i els nens - Joan, Pau, Miquel i Irene - tornaran aquest curs a la mateixa escola on estudiaven abans de marxar als Estats Units. En les pròximes setmanes està previst que el procés judicial contra el gendre del rei es reactivi i s'hi sol·liciti la seva presència. La infanta Cristina, per la seva banda, seguirà treballant a la Fundació La Caixa.

Al juny Telefónica va allargar el contracte d'Urdangarin, tot i que el jutge ja l'havia imputat en el cas Nóos. On sí que li han tancat la porta és al Palau de Marivent, el lloc d'estiueig tradicional de la família reial. El duc de Palma no hi estava convidat aquest estiu, i la seva dona, la infanta Cristina, no hi va assistir per donar-li suport.

LiLo, sospitosa de robatori

Segons el portal TMZ, la policia investiga Lindsay Lohan (02) i el seu assistent per haver robat unes joies valorades en 100.000 dòlars d'una residència de Hollywood Hill on se celebrava una festa. Fins fa poc LiLo estava sota llibertat condicional per haver conduït borratxa.

La substituta d'Eva Longoria

Sembla que Edu Cruz (03) , el germà de Penélope Cruz, ha trobat algú per omplir el buit que li va deixar la seva exnòvia Eva Longoria. O almenys per omplir el seu timeline de Twitter. El cantant d'Alcobendas no deixa de penjar fotografies acompanyat d'una noia morena a qui dedica floretes constantment: "Mira que guapa, és un little àngel", diu.

El nu d'Enric es posa de moda

La casa reial britànica va intentar impedir que es fes difusió del nu del príncep Enric (4) a Las Vegas. Lluny de perjudicar la seva imatge, però, el príncep ha caigut en gràcia i els ciutadans no han trigat a crear un grup a Facebook per donar-li suport d'una manera molt peculiar: penjant fotos despullats i saludant-lo. La iniciativa l'han secundat des d'homes de l'exèrcit britànic fins a mestresses de casa passant per animals de companyia.

stats