Mèdia 08/08/2012

Vacances sobre rails per als hereus

Joan Callarissa
2 min
Vacances sobre rails per als hereus

Amb Letícia ja a l'illa, els prínceps d'Astúries han estrenat les vacances a Mallorca amb una excursió en tren. A última hora de la tarda de dilluns, van portar les seves filles, les infantes Elionor i Sofia (01) , a fer el viatge amb el ferrocarril que, des del 1912, uneix Palma amb Sóller.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant el trajecte, de 27 quilòmetres, Elionor es va asseure al costat de la seva mare, mentre que Sofia va poder gaudir de la companyia del seu pare. Les infantes van viatjar en un vagó "on anaven turistes", assenyalen els cronistes.

En arribar a Sóller, van continuar el seu viatge amb el tramvia que els va portar fins al port del mateix municipi, situat a només 5 quilòmetres. Malgrat la idíl·lica posada en escena, Elionor va protagonitzar una anècdota simptomàtica. Li va preguntar a la seva mare què era aquella targeta que li havien donat. A això, Letícia li va explicar que era un tiquet. "L'entrada", li va contestar.

Amors d'estiu

El pilot Fernando Alonso encara tuiteja les fotos de la seva "amiga" Dasha Kapustina (02) amb el hashtag #AmigasAlo. Tot i això, ja se l'emporta a Astúries, on viu la seva família i on ell s'escapa sempre que té uns dies lliures.

A diferència de Raquel del Rosario, Kapustina no el deixa sol ni un moment. Durant els dies que han compartit a Astúries, Alonso ha aprofitat per fer una sortida amb ella i la seva moto Ferrari per passejar pel camp. Entre les activitats que han compartit hi ha una classe de conduir a la jove model, que opina: "Crec que ja vaig millorant".

Qui també ha optat per una model rossa ha estat l'olímpic Michael Phelps (04) . El nedador dels EUA és un habitual del Twitter de Megan Rossee , que és la primera que aconsegueix que transcendeixi una mica de vida privada de l'esportista. Tal com ja ha confirmat el seu pare a Telebuzz i per les fotos que penja de la Vila Olímpica, sembla que Rossee ha decidit estar present a Londres.

L'esportista que també sembla tenir èxit amb les noies és Usain Bolt (03) . La nit en què va batre el rècord olímpic, 3 components de l'equip femení d'handbol de Suècia el van anar a felicitar a les tres del matí. Diuen que el jamaicà "és una passada" i que no es va "excedir".

David Bisbal i Antonio Banderas (05) van cantar La canción del Mariachi . El malagueny, però, se la sabia millor que Bisbal, que es va haver d'amarrar a un DIN A4 per poder-la interpretar. L'actor i el cantant es van deixar anar l'americana per donar una mica d'alegria a la Gala Starlite, que pretenia aconseguir diners per a la fundació de Banderas, que recull fons per als infants més necessitats.

stats