Publicitat
Publicitat

'Vanity Fair' descobreix una sessió de fotos inèdita de Marilyn despullada

El fotògraf Lawrence Schiller explica que l'actriu es va deixar fer aquesta sèrie de fotografies per desbancar Elizabeth Taylor, que tenia més èxit que ella en aquell moment

La revista 'Vanity Fair' publicarà el pròxim mes de juny una sèrie de fotografies inèdites en què Marilyn Monroe apareix nua sortint d'una piscina. Aquest dimecres, la revista anuncia un breu avançament d'aquest reportatge al seu web amb el testimoni del fotògraf responsable de les instantànies.  Sota el títol de "A Splash of Marilyn", la publicació mostra imatges de l'emblemàtica actriu acabada de sortir de la piscina i on també parla de les seves inseguretats, frustracions professionals i rivalitat amb Elizabeth Taylor. El text és una adaptació de les memòries del fotògraf Lawrence Schiller, 'Marilyn & Me', a qui l'actriu de 'Gentlemen Prefer Blondes' (1953) li va demanar expressament, segons ella firma, que la retratés sense roba per intentar treure protagonisme mediàtic a Taylor.

Monroe li va fer prometre a Schiller que, si posava nua sortint de la piscina, aquest s'hauria d'assegurar que quan les fotografies fossin portada de revista, Elizabeth Taylor no apareixés en la mateixa publicació. La rivalitat entre les dues actrius era màxima, llavors, ja que mentre Monroe signava un contracte de 100.000 dòlars per interpretar la que seria la seva última pel·lícula 'Something's got to give' (1962), Taylor cobrava un milió de dòlars per 'Cleòpatra' i a més revolucionava Hollywood per la seva relació amb l'actor Richard Burton.

Marilyn volia demostrar als estudis Fox, amb els quals treballava, que era capaç de despertar tant d'interès com Taylor. Finalment, la revista 'Playboy' va acabar pagant 25.000 dòlars pel nu de Monroe, la quantitat més elevada mai pagada 
per una fotografia en aquesta publicació. "Veus el que els teus pits i el teu cul poden fer?", li va dir Schiller a l'actriu fent broma.

"No hi ha ningú que llueixi com jo sense roba" afirmava Monroe, m algrat que se sentia rebutjada segons li va explicar al fotògraf. A banda, Monroe es queixava per no haver estat mai nominada a cap Oscar i, d'aquesta manera, qüestionava si l'únic que valia d'ella era el seu aspecte . "Vull demostrar que puc aconseguir publicitat sense fer servir el meu darrere o sense ser acomiadada d'una pel.lícula ", va explicar l'actriu, que també va confessar els seus desitjos de ser mare.

El dia abans de morir per sobredosi de barbitúrics, el 5 d'agost de 1962, Monroe li va enviar a Schiller la fotografia del nu que més li agradava perquè es publiqués a 'Playboy '.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT