comunicació
Mèdia 27/06/2011

El Vaticà estrena un portal multimèdia per difondre les seves notícies

'News.va' aglutinarà les informacions emeses pels altres mitjans de la Santa Seu, com són 'Radio Vaticana', el diari 'L'Osservatore Romano' i el 'Centro Televisivo Vaticano' (CTV). El portal es posarà en marxa aquest dimecres en italià i anglès, però està prevista la traducció al castellà, al francès i al portuguès per després de l'estiu

Efe
1 min

VaticàEl Vaticà ha anunciat el llançament d'un nou portal multimèdia online que aglutinarà les informacions dels demés mitjans de la Santa Seu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'arquebisbe Claudio Maria Celli, president del Consell Pontifici per a les Comunicacions Socials, ha sigut l'encarregat de presentar la nova plataforma i ha anunciat que News.va entrarà en funcionament aquest dimecres, coincidint amb la festivitat de sant Pere i sant Pau, patrons de l'Església Catòlica, i amb l'aniversari del 60è aniversari de l'ordenació sacerdotal de Benet XVI.

Celli ha avançat que News.va no tindrà una línia editorial pròpia i que recollirà les principals notícies elaborades pels altres mitjans de comunicació de la Santa Seu, com són Radio Vaticana, el diari L'Osservatore Romano i les imatges del Centro Televisivo Vaticano (CTV).

El portal es posarà en marxa en italià i anglès, però està prevista la traducció al castellà, al francès i al portuguès per després de l'estiu.

stats