El 'Versió RAC1' respon a la queixa d'Arrimadas amb un altre gag

La líder de Ciutadans ha denunciat que les sàtires de RAC1 i TV3 són masclistes perquè la mostren "com si fos un titella" de Rivera

 

El programa 'Versió RAC1' ha respost aquest divendres a la tarda a la queixa de la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, que aquest matí ha denunciat a 'El món a RAC1' que les sàtires de RAC1 i TV3 són masclistes perquè la mostren "com si fos un titella" de Rivera. Ho ha fet amb un altre gag que no ha deixat gaire ben parada Arrimadas.

Disculpa inicial

Toni Clapés ha recuperat el tall de veu amb la denúncia d'Arrimadas i tot seguit, a partir del minut 3:30 de l'àudio, ha començat un diàleg amb el personatge d'Arrimadas del seu programa. "Abans de res, li volia demanar disculpes, en cap moment la nostra intenció era fer un gag masclista ni ridiculitzar-la", ha dit Clapés. "Fem sàtira, i fem sàtira de tot", ha afegit.

El to seriós de Clapés, però, de seguida ha donat pas a la ironia. Una Arrimadas insegura, amb la veu tremolosa, s'ha excusat dient que ella no volia criticar el programa, i Clapés ha respost oferint-li al personatge la possibilitat de censurar el gag previst per al programa d'avui.

"Com que veig que hem d'anar amb peus de plom, ara li passarem el text, se'l mira, i si vostè el considera correcte farem el gag o la broma amb el seu vistiplau, i si no, la corregim", ha dit Clapés. "Jo tinc l'equip de guionistes preparat i a punt, a partir d'ara ho farem així", ha sentenciat.

Personatge irracional

El personatge d'Arrimadas ha llegit la frase que li tocava dir, molt neutra i sense cap referència a Rivera, i ha considerat que era " un insult a les dones" perquè utilitzava paraules en femení com "deriva", "excusa" o "corrupció" per referir-se a coses negatives. La segona versió, plena de paraules en masculí, tampoc li ha semblat bé per " massa feminista".

Quan li han ofert una tercera versió combinant paraules en masculí i en femení, el personatge s'ha queixat que allò era "el que diria l'Albert Rivera" i ha defensat que ella té un discurs diferent. Per demostrar-ho, s'ha inventat la seva versió de la frase, en realitat molt semblant a les que li havien proposat els guionistes.

Per tancar el tema, el personatge d'Arrimadas ha volgut demostrar les seves diferències amb Rivera amb talls de veu de l'Arrimadas i el Rivera reals. Tot i que el personatges s'ha esforçat a defensar que eren molt diferents, en un fragment i l'altre Rivera i Arrimadas utilitzaven arguments idèntics.

Més continguts de