Mèdia 22/07/2012

Víctor Valdés espera el seu segon fill

Albert Castellví Roca
4 min
Víctor Valdés espera el seu segon fill

La gran família blaugrana estàs a punt d'incorporar un nou membre. La model colombiana Yolanda Cardona , l'actual parella de Víctor Valdés (01) , ha confirmat en una entrevista televisiva al seu país d'origen que està embarassada "de quatre mesos", tal com han pogut comprovar aquesta setmana tots els turistes que hagin coincidit amb la parella a la zona de l'illa de Sardenya on passen els seus últims dies de vacances juntament amb el Dylan, el seu primer fill. Segons va declarar la futura mare en la mateixa entrevista, aquesta segona criatura també serà un nen.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Si fa dues setmanes, quan Valdés i Cardona van assistir al casament d'Andrés Iniesta, la model va dissimular el seu incipient embaràs sota un vestit vermell, ara ja ha deixat d'amagar el seu estat, i durant els últims dies s'ha deixat veure per les platges de l'illa italiana amb un biquini negre que evidenciava la seva gravidesa. Si no hi ha cap imprevist, doncs, cap a mitjans de desembre, el Dylan -que el mes que ve celebrarà el tercer aniversari- donarà la benvinguda al seu germà.

Segons aquest calendari, el segon fill de Valdés hauria de venir al món poc després que el d'un dels seus companys d'equip: Antonella Rocuzzo , la companya del davanter argentí Leo Messi , ha de donar a llum entre els mesos d'octubre i novembre el que serà el primer fill de la parella, un altre nen.

Guy Ritchie, camí del quart

Però no només les parelles de Can Barça esperen descendència. En el món del cinema aquesta setmana també s'ha parlat d'embarassos, i si bé Penélope Cruz va desmentir dilluns, per boca del seu representant, que ella i Javier Bardem estiguessin esperant el seu segon fill, el director britànic Guy Ritchie (02) sí que va confirmar que tornarà a ser pare ben aviat.

L'exmarit de Madonna i la seva parella actual, la model britànica Jacqui Ainsley , seran pares per segona vegada també abans que acabi aquest any, segons va revelar el portaveu de Ritchie en un comunicat, en què assegurava que la parella estava "encantada" davant d'aquesta situació. De fet, però, la confirmació oficial hauria estat completament prescindible, ja que unes hores abans els futurs pares havien assistit a la presentació a Londres de la pel·lícula El caballero oscuro: la leyenda renace , i Ainsley ja hi havia lluït sense manies l'embaràs.

Ritchie, de 43 anys, i la seva parella, que en té 30, surten junts des de l'abril del 2010, i fa tot just deu mesos ja van tenir la seva primera criatura en comú, un nen que es diu Rafael. Els dos germans, doncs, es portaran poc més d'un any. Per a Ritchie, aquest serà el quart fill, ja que en comparteix dos més amb Madonna: el Rocco, que aquest agost farà 12 anys, i el David, un nen de Malawi que van adoptar el 2006 i que ara té 6 anys.

Cameron Diaz i Seth MacFarlane?

Mentre uns celebren la seva futura paternitat, altres busquen una parella amb qui compartir el futur. Entre aquest grup hi ha l'actriu Cameron Diaz (03) , que fa gairebé un any que va posar punt final a la seva relació amb el jugador de beisbol Alex Rodríguez i des de llavors no se li ha conegut cap altre company.

Però segons publicava aquest divendres el diari nord-americà The New York Post , ara Diaz podria tenir una nova parella. El rotatiu recollia les paraules de diversos testimonis que van veure l'actriu sopant amb un home "guapo i atlètic" al reconegut restaurant novaiorquès Rao's. Un client va explicar al diari que la trobada "semblava una cita" i un dels cambrers va afegir: "Crec que era el seu nòvio".

La identitat de l'home no s'ha fet pública, però segons The New York Post podria ser el dibuixant Seth MacFarlane , creador de les sèries animades Family Guy i American dad . Tanmateix, altres mitjans neguen aquest extrem, i assenyalen que l'home que sopava amb Diaz simplement "s'assemblava" a MacFarlane.

En qualsevol cas, i més enllà de la identitat del seu company, sembla que l'actriu -que està a punt de fer 40 anys- ha decidit que ja és hora d'acabar amb la seva solteria, que fa gairebé un any que dura. Fa unes setmanes ja va declarar que, malgrat el "dolor" que li havia provocat la seva última ruptura, prefereix "tenir el cor trencat mil vegades abans que no tornar a enamorar-se mai més". "Tinc molt d'amor per oferir", va afegir l'actriu, que al llarg de la seva vida ha mantingut relacions sentimentals amb diversos personatges del món de la faràndula, com els actors Matt Dillon i Jared Leto i el cantant Justin Timberlake.

Incapaç de rehabilitar-se

El músic britànic Pete Doherty (04) ha estat expulsat de la clínica tailandesa en què havia ingressat fa tres setmanes amb l'objectiu de reconduir la seva addicció a les drogues i l'alcohol. Segons els responsables del centre, el cantant -exmembre de The Libertines i actual líder de Babyshambles- ha demostrat que "no està preparat per deixar les drogues" i, a més, amb el seu comportament, induïa la resta de pacients a seguir-ne consumint, la qual cosa podia posar en risc l'eficàcia del tractament.

"Se l'ha expulsat per raons terapèutiques. Quan una persona no està preparada per deixar de consumir el més important és mantenir la integritat del programa de tractament perquè els altres clients tinguin la possibilitat de recuperar-se", ha indicat, a través d'un comunicat, Alastair Mordey, director de la clínica Cabin Chiang Mai.

Els problemes de l'excompany de Kate Moss amb les drogues van començar fa prop d'una dècada, i des de llavors la seva addicció a l'heroïna i la cocaïna, entre altres substàncies, l'ha obligat a pagar diverses multes i a passar algunes setmanes a la presó. A principis d'aquest mes Doherty va pagar 7.200 dòlars (uns 6.000 euros) per iniciar un procés de rehabilitació en aquesta luxosa clínica tailandesa, que té un índex d'èxits molt elevat, però ara l'ha hagut d'abandonar. La sortida ha estat "amistosa", segons el centre.

stats