'Vis a vis' s'emetrà al Channel 4 britànic

És la primera sèrie espanyola que es veurà en obert al Regne Unit

La sèrie d'Antena 3  'Vis a vis' s'estrenarà dimarts al canal britànic  Channel 4 i es convertirà d'aquesta manera en la primera ficció espanyola que es pot veure al Regne Unit a través de la televisió en obert. La sèrie s'emetrà a les 22.00 –durant la part final del 'prime time'– amb el títol de 'Locked up'.

El mes passat ja s'havia anunciat la incorporació de 'Vis a vis' a la plataforma de vídeos sota demanda de Channel 4, Walter Presents, però finalment la cadena ha optat per incloure-la també a la seva graella. L'estrena a través d'internet –on estaran disponibles les dues temporades de la ficció– tindrà lloc amb posterioritat a l'emissió del primer capítol per televisió.

La sèrie es troba ara mateix a la meitat de la segona temporada, de la qual aquest dimecres es va emetre el setè de 13 capítols. Fins ara, aquesta segona etapa acumula una mitjana de 2,5 milions d'espectadors i un 14% de quota de pantalla a Espanya, unes xifres clarament inferiors als 3,5 milions i 19,9% de 'share' que va aconseguir la primera etapa.

Produïda per Globomedia –una marca del grup Mediapro–, 'Vis a vis' és un 'thriller' carcerari protagonitzat per Maggie Civantos, que interpreta una noia, la Macarena, que és condemnada a presó i es veu obligada a superar ràpidament el xoc inicial per aconseguir sobreviure enmig dels enfrontaments entre les altres recluses i el mal tracte a què les sotmeten els responsables del centre.