comunicació
Mèdia 10/06/2011

Warner castiga la pirateria d'Hongria estrenant-hi les pel·lícules més tard

L'estudi ha anunciat que començarà a estrenar-hi les seves pel·lícules uns quants dies després que a la resta de països

Efe
1 min

BarcelonaL'estudi cinematogràfic Warner Bros ha anunciat que, de forma immediata, començarà a estrenar les seves pel·lícules a Hongria uns quants dies després que a la resta de països, per combatre la quantitat cada vegada més elevada de còpies pirata que es difonen per internet des del país centreeuropeu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un dels exemples més recents és la segona part de The Hangover, que va ser pujada des de servidors hongaresos a pàgines de descàrrega abans de la seva estrena. Malgrat ser còpies de baixa qualitat, ja s'han registrat més de 20.000 descàrregues en diversos països.

Segons Bernadett Ádám, directora de comunicació d'Intercom, l'empresa que distribueix les pel·lícules de Warner a Hongria, la restricció que l'estudi s'ha vist obligat a dur a terme “posa en perill la distribució de llargmetratges a Hongria”.

De moment, es desconeix la quantitat de pel·lícules que han sigut difoses il·legalment des d'Hongria i les pèrdues econòmiques que han causat les descàrregues per la indústria cinematogràfica.

stats