Publicitat
Publicitat

WARNER BROS A FACEBOOK

Warner Bros distribuirà pel·lícules pel Facebook

El president de la distribució digital de Warner Bros, Thomas Gewecke, va expressar que distribuir les seves pel·lícules a través del Facebook "és una extensió natural dels nostres esforços digitals de distribució", atès que aquesta xarxa social s'ha convertit en un destí diari per a milions de persones

La productora i distribuïdora americana Warner Bros, una de les principals del sector, ha anunciat que començarà a distribuir algunes pel·lícules de la seva fàbrica mitjançant la pàgina que tenen a Facebook. El programa que han desenvolupat oferirà l'opció de venda i de lloguer i, a més, permetrà pausar i remprendre la pel·lícula cada vegada que l'usuari entri a Facebook.

Les pel·lícules es podran llogar per 30 'Facebook credits' o 3 dòlars (2,15 euros) i els usuaris hi tindran accés durant 48 hores a través del seu compte a la xarxa social.

La primera pel·lícula disponible serà The Dark Knight, la segona part de la saga Batman dirigida per Christopher Nolan, però, de moment, el servei només està disponible als Estats Units.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT