Mèdia 23/11/2011

Els Warriors of Goja fan servir la força bruta en un 'talent show' indi

Aquest grup d'homes comencen la seva actuació cantant i l'acaben sagnant a causa de l'agressivitat del seu espectacle. Malgrat tot, guanyen el premi del concurs

Ara
1 min

BarcelonaTalent shows com el britànic Xfactor o similars al Tu si que vales de Tele5 es reprodueixen arreu del món amb participants propis de cada país o de cada zona en què s'emeten. Tot i això, aquest cas creua les fronteres de tot el que s'ha vist abans. Habitualment, la gent hi fa coses estranyes per cridar l'atenció i potenciar les seves singularitats per emportar-se el premi. En aquest cas, però, els Warriors of Goja recorren a la força bruta i a l'espectacle més agressiu per convèncer el jurat de que mereixen el premi. La seva insistència és tan gran que alguns acaben l'actuació ferits i amb sang en diverses parts del cos però orgullosos i onejant una bandera de l'Índia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre d'altres moments destacats, aquests participants es trenquen fluorescents damunt, en masteguen els vidres, es donen cops entre ells amb pals, destrals o totxos; es fan passar cotxes per sobre i, fins i tot, s'esclafen els uns als altres sobre llits de pues metàl·liques. Mai s'havien vist tants pocs límits sobre un escenari per aconseguir el premi en un concurs de talents. Els membres del jurat no poden evitar esgarrifar-se davant les càmeres en veure totes aquestes ocurrències sobre l'escenari, malgrat que el guió del programa ja els n'hagués deixat previnguts.

stats