Marató
Mèdia 19/12/2010

Xavi Abad, director de 'La Marató': "El marcador va en la línia dels dos últims anys. Anem per bon camí"

El màxim responsable de La Marató assegura que l'activitat a les seus telefòniques era molt elevada

Albert Castellví
1 min

BarcelonaLes primeres quatre hores i mitja de La Marató de TV3 han deixat un marcador de prop 996.160 euros, una xifra que, segons Xavier Abad, director del programa, "està en la línia dels dos últims anys". Per això, Abad afirma: "Anem per bon camí, però això ha de servir perquè la gent continuï trucant" al 905 11 50 50 per col·laborar amb La Marató.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que la xifra recaptada encara es troba lluny del més de 7 milions d'euros recollits l'any passat, el director del programa recorda que "a la tarda és quan la recollida de diners funciona més", perquè hi ha més gent mirant la televisió. Al matí, en canvi, "tothom té moltes coses a fer", i "costa més arrencar". En la seva opinió, però, "l'activitat a Fira Barcelona" (on hi ha instal·lada la principal seu de recollida de trucades) era "important" aquest matí, i s'ha mostrat satisfet de com està evolucionant la jornada.

Sobre el programa, Abad explica que en aquest primer terç s'han volgut dedicar, sobretot, a "fer una mirada cap enfora, obrir una finestra a les activitats" que s'estaven fent arreu de Catalunya. N'ha fet una valoració molt positiva, ja que considera que "la gent estava molt a prop" del programa, i que el temps els ha "respectat".

stats