EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 21/06/2011

Xavi Torres: "O ets al Twitter o no t'assabentes de res"

1 min
Xavi Torres presenta el programa Hat trick Barça del canal Esport3.

Tinc una BlackBerry des de fa un any i mig. L'hi vaig regalar per Reis a la dona, però com que va tenir problemes per posar-hi el compte de correu de la feina, me la vaig quedar jo. Fins aleshores tenia el típic telèfon sense opció a internet, però des del primer dia ja vaig començar a utilitzar-lo. Normalment per al mail i, quan hi ha alguna urgència, també per fer alguna altra consulta. Tot el temps que sóc a la redacció, però, ja ho faig amb l'ordinador.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Faig i rebo moltes trucades. Podríem dir que és horrorós, i que de vegades em fa vergonya i tot. No sé dir quantes, però poden ser 20, 30 o 40 tranquil·lament. Jo sóc més de parlar que d'enviar missatges. M'adono que la gent envia més SMS i truca menys, però jo dec ser dels raros . M'agrada més escoltar veus que llegir missatges, i m'emprenya molt escriure'n. Per això mateix no faig servir el BlackBerry Messenger, tot i que sé què és.

Tinc Facebook, però la gent deu pensar que sóc un maleducat, perquè no m'hi connecto mai. De tant en tant, m'envien el missatge que tinc persones esperant que les accepti, però no m'interessa el Facebook i, per tant, no el faig servir. Sí que tinc Twitter, però més per una qüestió informativa. Hi ha clubs de futbol, entitats i futbolistes que hi expliquen les coses. De vegades, abans que a les pàgines oficials. O hi ets, o no te n'assabentes.

stats