Publicitat
Publicitat

TELEVISIÓ XINESA

La Xina limita la programació de sèries estrangeres a la televisió

La ficció estrangera no podrà ser emesa entre les 19 i les 22 hores

L'Administració Estatal del Ràdio, Cinema i Televisió (SARFT) de la Xina ha anunciat aquest dilluns restriccions per a les sèries estrangeres que vulguin emetre al país.

El temps que es dediqui a una sèrie estrangera no podrà superar un terç del temps total que el canal dedica a l'emissió de sèries, segons un comunicat de la SARFT. La ficció estrangera, a més, haurà de durar menys de 50 episodis i no podrà ser emesa per televisió entre les 19 i les 22 hores, segons l'agència estatal de notícies, Xinhua.

Per millorar la qualitat dels programes importats i per expandir l'ús d'aparells amb alta definició, el comunicat ha subratllat que els productes en alta definició seran prioritaris a l'hora d'importar-los al país.

Els canals de televisió tampoc podran emetre sèries estrangeres no autoritzades que s'intentin disfressar de programes xinesos, com per exemple utilitzant els episodis com a introduccions a emissions nacionals, segons ha informat la nota.

A més, els programes destinats a presentar les sèries estrangeres no podran mostrar més de tres minuts de qualsevol sèrie. SARFT s'esforçarà a evitar situacions en què els canals nacionals utilitzin massa productes de determinats països o regions.

L'organisme també ha instat els administradors de canals regionals de televisió a augmentar la supervisió sobre la programació i augmentar les penes contra aquells que violin la regulació.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT