Televisió
Mèdia 01/06/2011

'La Riera', millor ficció de les cadenes autonòmiques segons l'Acadèmia de la Televisió

L'entitat reconeix també el periodista José María Íñigo amb el premi Toda una Vida, per la seva llarga trajectòria lligada al mitjà

Redacció
1 min
Els protagonistes de 'La Riera'

BarcelonaEl consell de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió ha guardonat la sèrie de TV3 La Riera com a millor ficció emesa per un canal autonòmic, en el marc de la tretzena edició dels premis que l'entitat atorga anualment. Segons un comunicat fet públic aquest matí, en la seva última reunió el consell –format per representants de les cadenes estatals, les autonòmiques i les plataformes digitals– va decidir també els guanyadors de les altres cinc categories de premis autonòmics.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els programes premiats han sigut 75 minutos (Canal Sur) com a millor programa d'actualitat, Pequeños pero no invisibles (Aragón Televisión) en la categoria d'entreteniment i TPA Noticias 1a edición (Televisión del Principado de Asturias) com a millor informatiu. També s'han atorgat els premis als millors presentadors dels canals autonòmics, que han recaigut en Goyo González (conductor de Cifras y letras, que s'emet per set cadenes) i Ana Isabel Albares (que presenta Noticias 1 a Castilla la Mancha Televisión).

D'altra banda, el consell de l'Acadèmia va acordar també guardonar amb el premi Toda una Vida el periodista José María Íñigo, que als seus 69 anys en porta més de 50 vinculat als mitjans de comunicació, i que des del 1968 ha treballat a la televisió, en diverses cadenes.

El lliurament d'aquests premis, juntament amb els d'àmbit estatal –els guanyadors dels quals encara no s'han decidit– tindrà lloc a finals d'aquest mes en la cerimònia dels XIII Premis Anuals de l'Acadèmia de Televisió.

stats