L'adaptació televisiva de 'L'amiga genial' s'estrenarà al Festival de Venècia

La sèrie, produïda per la HBO i la Rai, es basa en el primer llibre de la tetralogia d'Elena Ferrant

La sèrie 'L'amiga genial', l'adaptació televisiva del primer llibre de la tetralogia d'Elena Ferrante, s'estrenarà mundialment al Festival de Venècia, segons ha anunciat avui la HBO, cadena que, juntament amb l'italiana Rai, produeix la ficció. Les quatre novel·les de Ferrante composen el relat d'una amistat entre dues dones –la Lina i la Lenú– al llarg de 50 anys, amb la ciutat de Nàpols com a teló de fons. Segons ha detallat la cadena, al festival es podran veure els dos primers episodis de la primera temporada que, en total, tindrà vuit capítols. 

Elena Ferrante, el secret més popular

El responsable de la translació a la petita pantalla és el director Saverio Costanzo, que el 2014 va triomfar al Festival de Venècia amb la pel·lícula 'Hungry hearts', protagonitzada pel televisiu Adam Driver ('Girls'), que es va endur la Copa Volpi al millor intèrpret. Les actrius  Elisa Del Genio i Ludovica Nasti interpretaran les protagonistes de 'L'amiga genial' en la seva versió infantil, mentre que Margherita Mazzuco i Gaia Girace faran els papers en l'etapa adolescent. 

'L'amiga genial' arrenca quan la Lenú (Elena Greco), una dona ja gran, rep la noticia que la seva millor amiga de la infància, la Lina ( Raffaella Cerullo), ha desaparegut. Serà a partir d'aquest moment que la Lenú explicarà la història de com es van conèixer, a principi dels anys 50, a l'escola primària. 

  • Etiquetes

Més continguts de