COMUNICACIÓ
Mèdia 31/12/2010

Com afronten Mas i Zapatero el 2011, portada de l'ARA

Nits de Cap d'Any impossibles d'oblidar per set personatges és un altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada de l'ARA

BarcelonaEls plans d'Artur Mas i José Luis Rodríguez Zapatero per al 2011 ocupen la portada de l'ARA. El president espanyol pensa tirar endavant el seu pla de reformes, segons ha anunciat. Zapatero començarà per imposar l'edat de jubilació als 67 anys, una mesura que aplicarà a partir de 2013 de forma gradual i estarà totalment instaurada al 2027. Per part seva, Mas va apel·lar al sacrifici col·lectiu al seu missatge de Cap d'Any. “No és hora d'hiperexigència cap als altres, sinó d'autoexigència”, ha dit el president.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera plana també destaca un reportatge sobre com van passar set personatges populars nits de Cap d'Any que van ser transcendentals a les seves vides. L'anunci de l'Ajuntament de Barcelona, finalment rectificat, de construir un monòlit gai davant la Sagrada Família i la victòria del FC Barcelona contra el Reial Madrid són altres temes que ocupen la primera plana.

Articles del Nobel de la Pau Mikhaïl Gorbatxov, l'escriptor Albert Sánchez Piñol i el director de la Fundació Pere Tarrés Josep Oriol Pujol completen la portada.

stats