Mèdia 29/07/2017

Amèrica Llatina avança 'despacito', diumenge al dossier de l'ARA

El desenvolupament del continent llatinoamericà i totes les claus per entendre les eleccions de Veneçuela

Ara
2 min
portada ara 30/7/17

BarcelonaCom avancen els països de l'Amèrica Llatina? Què està passant a Veneçuela i com poden afectar les eleccions constituents de demà als seus ciutadans? Com viu la població llatinoamericana a Barcelona?

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Diumenge dediquem el dossier a la fi del somni bolivarià de l'Amèrica Llatina, amb motiu de les eleccions convocades a Veneçuela per escollir l'Assemblea Constituent amb què Maduro vol substituir l'Assembla Nacional, controlada per l'oposició. Descarrega la portada aquí.

portada estiu 30/7/17

L'equip de la secció d'Internacional ha analitzat la ideologia dels governs del continent i ha estudiat el seu desenvolupament, que es fa esperar a causa de la inestabilitat política, econòmica i social. Al dossier, hi trobaràs totes les claus per entendre la situació de Veneçuela, en què Maduro vol reformar la Constitució sense preguntar-ho a la ciutadania. Per copsar una realitat que és difícil de comprendre fins i tot pels veneçolans, també hem entrevistat el director de la Casa Amèrica, Antoni Traveria. A més, podràs conèixer la situació de crisi que viu el continent, i hi trobaràs un recull de testimonis de persones d'origen llatinoamericà que viuen a Catalunya. D'altra banda, també explicarem com afecta el turisme al continent, que creix de manera desigual entre els diferents països.

I a l'ARA Estiu:

  • "La llagosta: la reina de l'estiu a les Balears"
  • "La llar de foc de la Casa Amatller de Puig i Cadafalch és una joia"
  • "El Bardeni, el 'meatbar' de Dani Lechuga, tota una icona"
  • "Marga d'Andurain, la basca que volia entrar a la Meca"
stats