Televisió
Mèdia 15/03/2011

Ana Pastor, 'trending topic' mundial gràcies a la seva entrevista a Ahmadinejad

La presentadora de 'Los desayunos de TVE' ha fet la primera entrevista d'un mitjà occidental al líder iranià

Albert Castellví
1 min
Ana Pastor entrevista Mahmud Ahmadinejad

BarcelonaAna Pastor no ha escatimat preguntes en l'entrevista en exclusiva que el president de l'Iran, Mahmud Ahmadinejad, li ha concedit, i que ha estat la primera que li ha fet un mitjà occidental. La presentadora de Los desayunos de Televisión Española ha estat avui a Teheran per parlar amb el líder iranià, a qui ha preguntat sobre temes tan delicats com el conflicte a Líbia i la relació d'Ahmadinejad amb Muammar al-Gaddafi, però també la falta de llibertats a l'Iran, la repressió que hi pateixen els homosexuals o la discriminació de les dones, entre d'altres aspectes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ahmadinejad ha responsabilitzat els països occidentals de les revoltes al món àrab, ja que "venen armes als dictadors", i ha advertit que "una intervenció militar a Líbia seria la pitjor opció". En aquest sentit, el líder iranià ha demanat a Occident que abandoni la seva "visió colonialista" del món, i ha assegurat també que el seu país respecta totes les mesures de seguretat en relació amb les centrals nuclears.

L'entrevista no ha passat desapercebuda, i els múltiples comentaris que se n'han fet a Twitter han convertit el nom de la presentadora en trending topic a nivell mundial. Cal destacar, a més, que Pastor ha començat l'entrevista amb un mocador al cap, tal com exigeix la llei islàmica, però a mesura que avançava l'entrevista li ha anat caient, i les últimes preguntes les ha fet amb el mocador al coll i el cap totalment descobert. Malgrat que està prohibit al país, Ahmadinejad no hi ha posat cap objecció.

stats