Cas Mari Luz
Mèdia 22/03/2011

Ana Rosa Quintana, imputada per l'entrevista a la dona de Santiago del Valle

Està citada el dimecres que ve a un jutjat de Madrid, juntament amb altres periodistes de Telecinco

Albert Castellví
2 min
Isabel García va confessar en directe que el seu marit havia matat Mari Luz Cortés

BarcelonaAna Rosa Quintana haurà de declarar com a imputada en la investigació de les condicions en què es va produir, el dia 23 de febrer, l'entrevista a Isabel García, la dona de Santiago del Valle, que la setmana passada va ser condemnat per l'assassinat de la nena Mari Luz Cortés. En aquesta entrevista en directe a El programa de Ana Rosa, que emet Telecinco, García va confessar que el seu marit havia estat el responsable de la mort de la menor, tot i que algunes imatges posteriors van revelar que ho va fer sota una forta pressió psicològica, ja que un equip del programa va perseguir-la dia i nit fins que li va arrencar les declaracions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons informa l'agència Efe, Quintana ha estat citada a declarar juntament amb nou periodistes més de Telecinco i Antena 3, i s'ha reclamat a Telecinco que entregui la gravació completa de l'entrevista. La vista tindrà lloc el dimecres vinent al jutjat d'instrucció número 43 de Madrid, i la primera a declarar, en qualitat de perjudicada, serà Isabel García, que s'ha presentat com a acusació particular en el cas.

A continuació, i al llarg del matí, respondran a les preguntes de la jutgessa Coro Cillán el representant legal d'Antena 3, quatre periodistes més d'aquesta cadena i quatre més de Telecinco. Tots hi seran com a imputats, tot i que, segons fonts del cas, la compareixença dels treballadors d'Antena 3 respon a un error en la declaració de García, que es va referir a també a aquesta cadena en denunciar el cas. Per aquest motiu, és possible que, finalment, no hagin d'assistir a la vista.

No serà fins a les 17.00 que Quintana i el també periodista de Telecinco Ignacio Abad hagin de comparèixer al jutjat, també com a imputats. La jutgessa considera que haurien pogut cometre un possible delicte de coaccions en l'entrevista a García.

stats