Publicitat
Publicitat

NOVES APLICACIONS

Una nova aplicació mòbil permetrà seguir el casament del príncep Guillem d'Anglaterra

L'aplicació Mirror: Wills & Kate a Royal Love Story inclourà 10 galeries d'imatges que permetran a l'usuari endinsar-se en la intimitat del príncep, amb imatges de la relació amb els seus pares i amb la seva promesa

El diari anglès Trinity Mirror ha tret una aplicació per a iPhone i iPad dissenyada, especialment, per a tots aquells que estiguin interessats en no perdre's ni un detall del casament del príncep Guillem d'Anglaterra, que tindrà lloc el proper 29 d'abril.

L'aplicació permetrà visualitzar galeries de fotografies, vídeos i clips d'àudio del corresponsal del diari responsable de cobrir l'esdeveniment, James Whitaker.

Mirror: Wills & Kate a Royal Love Story val 1,19 £ i s'ha començat a vendre a través de la botiga online d'Apple aquest matí.

Aquesta aplicació és un exemple més de com els diaris i les companyies de comunicació intenten aprofitar els grans esdeveniments per introduir-se en el món Apple. Fa unes setmanes, el gegant de la comunicació News Corporation va llançar un aplicació en forma de tribut a l'actriu Liz Taylor, dos dies després de la seva mort.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT