NOVES APLICACIONS
Mèdia 31/03/2011

Una nova aplicació mòbil permetrà seguir el casament del príncep Guillem d'Anglaterra

L'aplicació Mirror: Wills & Kate a Royal Love Story inclourà 10 galeries d'imatges que permetran a l'usuari endinsar-se en la intimitat del príncep, amb imatges de la relació amb els seus pares i amb la seva promesa

Redacció
2 min
El Príncep Guillem d'Anglaterra i la seva promesa, Kate

BarcelonaEl diari anglès Trinity Mirror ha tret una aplicació per a iPhone i iPad dissenyada, especialment, per a tots aquells que estiguin interessats en no perdre's ni un detall del casament del príncep Guillem d'Anglaterra, que tindrà lloc el proper 29 d'abril.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'aplicació permetrà visualitzar galeries de fotografies, vídeos i clips d'àudio del corresponsal del diari responsable de cobrir l'esdeveniment, James Whitaker.

Mirror: Wills & Kate a Royal Love Story val 1,19 £ i s'ha començat a vendre a través de la botiga online d'Apple aquest matí.

Aquesta aplicació és un exemple més de com els diaris i les companyies de comunicació intenten aprofitar els grans esdeveniments per introduir-se en el món Apple. Fa unes setmanes, el gegant de la comunicació News Corporation va llançar un aplicació en forma de tribut a l'actriu Liz Taylor, dos dies després de la seva mort.

stats