Publicitat
Publicitat

Audiències

Rècord de l''APM?', que lidera amb 779.000 espectadors

El Madrid no pot amb l'espai de zàping, que supera el 23% de quota de pantalla i contribueix al còmode lideratge de TV3

L' APM? va ser el programa més vist dimarts a Catalunya, amb unes xifres que suposen el seu rècord d'aquesta temporada: 779.000 espectadors i una quota de pantalla del 23,4%. L'espai de zàping va imposar-se clarament al partit de Lliga de Campions entre el Reial Madrid i el Dinamo de Zagreb, que va emetre La1 i que, a Catalunya, va ser vist per 537.000 persones –un 17% de share. El matx va ser la cinquena emissió més vista del dia, i va quedar per sota dels dos telenotícies i de La Riera.

Acabat el partit i l' APM?, el lideratge va quedar repartit entre Antena 3 i Telecinco, que emetien, respectivament, Gran Hotel i Tú sí que vales. En nombre absolut d'espectadors, va imposar-se la sèrie d'Antena 3 –per només 10.000 persones–, però la durada més llarga del concurs de talents va permetre assolir a l'espai una quota de pantalla més elevada.

Tot plegat va fer de TV3 la cadena més vista de dimarts, amb una quota mitjana del 16,2%, seguida de Telecinco (13,5%), i La1 i Antena 3 van empatar (10,9%).

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT