Publicitat
Publicitat

Dígits i andròmines

Les 10 'apps' essencials

Sigui quin sigui l''smartphone' que us hagin portat el Reis, aquestes són les aplicacions que no podeu deixar d'instal·lar, triades només entre les disponibles a les quatre plataformes més importants: Android, BlackBerry, iPhone i Windows Phone

Dropbox

Una carpeta al núvol on guardar documents, fotos, música (2 GB en la versió gratuïta)... i accedir-hi des de tots els dispositius i enviar enllaços de descàrrega en comptes d'adjuntar fitxers.

Endomondo

Registra l'activitat física, sigui caminant, corrent, esquiant o pedalant. Fa estadístiques, mapes de ruta, permet competir amb altra gent i compartir dades. Compatible amb pulsòmetres.

Evernote

El bloc de notes definitiu. Guardeu-hi textos, documents, llistes, enllaços, fotos i notes de veu, i recupereu-les a l'ordinador o al tablet . Permet buscar en el contingut de les imatges.

Amazon Kindle

Pocs estem disposats a empassar-nos una novel·la en una pantalla de 4 polzades, però és pràctic treure el mòbil al metro per seguir llegint a la mateixa pàgina en què vam deixar-la a l' e-reader .

Score Mobile

Retransmissions minut a minut dels principals esdeveniments esportius mundials: Fórmula 1, NBA, Champions, Lliga BBVA. Avisa de cada partit del vostre equip i en notifica els gols.

Trip it

Organitza tots els aspectes d'un viatge: vols, reserves d'hotel, lloguers de cotxe, punts de fidelització. Extreu automàticament les dades dels missatges de confirmació de reserva.

XE Currency

Conversor de divises, actualitzat al minut. Es poden triar tantes monedes com calgui i veure gràfics històrics entre qualsevol parell de divises. Imprescindible en viatges fora de l'eurozona.

MSN Messenger / Yahoo Messenger / WhatsApp Messenger

MSN i Yahoo aprofiten les vostres xarxes de contactes i hi comuniquen, facin servir ordinador o telèfon. Si us conformeu amb xatejar només de mòbil a mòbil, WhatsApp és la manera més senzilla de trobar usuaris sabent-ne només el número de telèfon.

BBVA Móvil / laCaixa / Banc Sabadell

Hi ha altres aplicacions bancàries per a smartphones , però aquestes tres entitats són les úniques que tenen en compte les quatre grans plataformes. La banca al mòbil permet gestionar des de qualsevol lloc les finances personals i professionals, des de saldos fins a transferències i altres operacions.

Facebook / Linkedin / Twitter

Les xarxes socials i els mòbils estan fets l'un per l'altre: es més pràctic pujar directament a Facebook les fotos de la càmera, Twitter té 140 caràcters per als mòbils i els contactes professionals a LinkedIn es gestionen millor al telèfon que a la web.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT