Televisió

Audiències mensuals

TV3 lidera el mes de novembre amb un 17,1% de quota de pantalla

La televisió catalana avantatja en 5 punts la seva principal perseguidora, Telecinco

TV3 continua sent la televisió més seguida per la població catalana, i amplia cada cop més la distància amb la resta de cadenes. El share mitjà del primer canal de Televisió de Catalunya durant el mes de novembre és del 17,1%, gairebé 2 punts més que a l'octubre, quan va aconseguir un 15,2% de quota de pantalla. Això permet a TV3 allunyar-se encara més de la segona classifcada del rànquing, Telecinco, que perd vuit dècimes fins a situar-se al 12,0% de share. La distància entre totes dues cadenes ha passat, en un mes, dels 2,4 als 5,1 punts de quota.

Segons dades de Kantar Media, el tercer lloc de la llista de canals més vistos al novembre és per a La1 de TVE, que baixa lleugerament fins al 10,9%, mentre que Antena 3 es manté quarta, amb el 9,6% de quota. Cuatro i La Sexta empaten amb el 6,1% del share, gràcies a una davallada de la cadena de Sogecable i un petit agument de la de Mediapro.

Pel que fa a la resta de cadenes, la privada catalana 8TV ha obtingut un 3,1% de quota, mentre que La2 i el 33 es queden amb l'1,9%. Els altres canals de Televisió de Catalunya, Súper3 i 3/24, aconsegueixen un 1,4% i un 1,1% respectivament.

Més continguts de