Publicitat
Publicitat

Audiències

'El barco' amenaça un 'Polònia' més tardà de l'habitual

L'entrevista a Duran supera la de Fernández Díaz, però queda per darrera de Coscubiela i Bosch

L'endarreriment fins a les 23.10 de l'inici del Polònia d'aquest dijous va passar factura a l'espai de sàtira política. Tot i trobar-se en la recta final de la campanya, l'edició d'aquesta setmana va ser, amb diferència, la menys vista de la temporada, amb 462.000 espectadors i un 15,6% de quota de pantalla. El programa que dirigeix Toni Soler va poder mantenir el lideratge en la seva franja, tot i l'amenaça de la sèrie d'Antena 3 El barco, que es va quedar amb només 1.000 espectadors menys a Catalunya –segona millor marca de la temporada– i fins i tot el va superar en share i va arribar al 16,6%.

L'espai més vist de la franja de màxima audiència va ser Caçadors de bolets, que tot i així va obtenir el resultat més baix fins ara aquesta temporada, amb 532.000 seguidors i una quota del 16,2%. Malgrat això, va col·locar-se com el tercer espai més vist del dia, només superat pels dos Telenotícies.

L'entrevista electoral al candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, va reunir 415.000 persones –un 12,7% de les que miraven la televisió en aquell moment– i se situa, per tant, per darrere de Joan Coscubiela (469.000) i Alfred Bosch (444.000), però per davant de Jorge Fernández Díaz (262.000).

Amb tot, TV3 va imposar-se, per només dues dècimes, a Telecinco com a cadena més vista del dia: el canal públic va anotar un 15% de share global, per un 14,8% de la cadena de Mediaset.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT