Publicitat
Publicitat

Audiències

TV3 lidera el 'prime time' sense oposició

'Polònia' i 'No me les puc treure del cap' van liderar la franja de màxima audiència. El 'Telenotícies migdia' se situa com l'espai més vist de dijous

TV3 va ser la clara dominadora d'aquest dijous, especialment durant la franja de 'prime time', en què el seu lideratge va ser indiscutible. Amb 624.000 espectadors i un 19,4% de quota de pantalla, 'Polònia' va ser l'espai més vist de la nit, i el programa que el va precedir, 'No me les puc treure del cap', va imposar-se també en la seva franja, amb 588.000 seguidors i un 16,9% de 'share'.

La principal alternativa al canal públic va ser 'Gran hermano', que va mantenir una mitjana de 317.000 espectadors durant pràcticament quatre hores, i va ser líder del 'late night'. La pel·lícula de La 1, 'Doctor Zhivago', però, va seguir-lo de prop durant bona part de la nit, i va aconseguir 300.000 seguidors.

Més enllà del 'prime time', el programa més vist del dia va ser el 'Telenotícies migdia', que va reunir 634.000 persones. 'La Riera', amb 537.000 espectadors, va obtenir un dels millors resultats del curs i va col·locar-se en el quart lloc del rànquing, per darrere dels dos espais de 'prime time' de TV3. La cadena pública va tancar el dia amb un 15,4% de quota de pantalla, més de tres punts més que Telecinco (12,3%), i quatre més que La 1 (11,4%).

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT