Audiències
Mèdia 07/02/2011

Esport3, líder dels canals esportius en el primer dia d'emissions regulars

La nova cadena de TVC va superar el 5% de quota amb la transmissió del Barça-Atlètic de Madrid

Albert Castellví
1 min

BarcelonaLes coses comencen bé per al nou canal d'esports de Televisió de Catalunya, Esport3, que ahir, en el seu primer dia d'emissions regulars, va aconeguir un share mitjà de l'1,4%, i va superar la resta de temàtiques esportives a Catalunya. El programa més seguit d'ahir en aquest nou canal va ser el Hat-trick Barça: 127.000 espectadors (un 4,1% de quota de pantalla) van veure la visita d'Andrés Iniesta al programa. Al migdia, un 4% dels espectadors catalans van seguir el partit de bàsquet entre el Barça i el València.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Però de moment, l'espai més seguit del canal ha estat la transmissió del Barça-Atlètic de Madrid, que dissabte a la nit va suposar el naixement de la cadena. Tot i que el partit s'oferia simultàniament per TV3 (on va sumar 912.000 espectadors i una quota del 32,2%), 145.000 persones (un 5,1% de share) van veure'l a través d'Esport3.

D'altra banda, destaca que 805.000 catalans van estar pendents, just abans de l'inici d'aquest partit, de l'acte de posada en marxa del canal, que van emetre, des del Camp Nou, tant TV3 com Esport3.

stats