Audiències

'Luna' debuta amb 340.000 espectadors, però perd davant 'Tú sí que vales'

L''APM?' lidera el 'prime time' amb un resultat més curt de l'habitual per la competència del Barça

El debut de la sèrie 'Luna, el misterio de Calenda', que Antena 3 va estrenar aquest dimarts, no va tenir, a Catalunya, l'èxit esperat. En un dia complicat per la coincidència d'un partit del Barça –que només es podia seguir a través de canals de pagament–, la ficció protagonitzada per Belén Rueda va tenir 340.000 espectadors i un 12,7% de quota de pantalla, i va quedar lleugerament per darrere de la proposta de Telecinco, 'Tú sí que vales'. El concurs de talents va tenir, de mitjana, 297.000 espectadors i un 13,6% de 'share', però va situar-se per sobre de 'Luna' durant els minuts en què van coincidir.

En la franja immediatament anterior –la que va competir més directament amb el futbol–, el domini va ser per a TV3, que gràcies a l''APM?' va reunir 565.000 espectadors i va arribar al 17,2% de quota de pantalla. La xifra, tot i situar-se per sota de les habituals, li permet col·locar-se segon al rànquing global del dia, que encapçala el 'Telenotícies migdia', amb 724.000 seguidors i un 'share' del 32,7%.

Per cadenes, TV3 s'imposa amb un 14,4% de quota de pantalla, mentre que Telecinco obté un 11,5% i se situa al segon lloc. El tercer és per a Antena 3, amb un 10,8% de 'share'.