Publicitat
Publicitat

Audiències

L''APM?' frega el rècord i lidera el dimarts

Telecinco s'imposa per una dècima al conjunt del dia gràcies al bon paper de 'Tú sí que vales', que arriba al màxim de la temporada

L' APM? no va tenir rival la nit de dimarts a Catalunya. L'espai de zàping va ser, amb diferènci,a l'espai més vist del dia, i amb 753.000 espectadors i un 23% de quota de pantalla va apropar-se al seu màxim de la temporada. TV3 va completar el podi amb els dos telenotícies, però no va poder mantenir el lideratge a la segona part del prime time: l'emissió de la pel·lícula La mare d'ell va caure fins als 279.000 espectadors, i es va veure clarament superada pel concurs de talents Tú sí que vales, amb què Telecinco va dominar a plaer fins ben entrada la matinada. L'espai va arribar als 429.000 seguidors i el 18,5% de quota mitjana, i va superar en 51.000 persones el que fins ara era el seu màxim de la temporada.

També el concurs Pasapalabra va aconseguir una molt bona xifra –357.000 espectadors, la segona millor del curs– i va contribuir al lideratge de Telecinco al conjunt de la jornada. La cadena de Mediaset va aconseguir una quota global del 15,5%, una dècima més que TV3.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT