Audiències
Mèdia 14/12/2011

L''APM?' frega el rècord i lidera el dimarts

Telecinco s'imposa per una dècima al conjunt del dia gràcies al bon paper de 'Tú sí que vales', que arriba al màxim de la temporada

Ara
1 min
L''AMP?' va ser el programa més vist del dia

BarcelonaL'APM? no va tenir rival la nit de dimarts a Catalunya. L'espai de zàping va ser, amb diferènci,a l'espai més vist del dia, i amb 753.000 espectadors i un 23% de quota de pantalla va apropar-se al seu màxim de la temporada. TV3 va completar el podi amb els dos telenotícies, però no va poder mantenir el lideratge a la segona part del prime time: l'emissió de la pel·lícula La mare d'ell va caure fins als 279.000 espectadors, i es va veure clarament superada pel concurs de talents Tú sí que vales, amb què Telecinco va dominar a plaer fins ben entrada la matinada. L'espai va arribar als 429.000 seguidors i el 18,5% de quota mitjana, i va superar en 51.000 persones el que fins ara era el seu màxim de la temporada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També el concurs Pasapalabra va aconseguir una molt bona xifra –357.000 espectadors, la segona millor del curs– i va contribuir al lideratge de Telecinco al conjunt de la jornada. La cadena de Mediaset va aconseguir una quota global del 15,5%, una dècima més que TV3.

stats