Audiències
Mèdia 14/03/2012

L''APM?' lidera la nit, però 'Tú sí que vales' s'imposa a 'Mestres'

El programa sobre la tasca dels educadors obté el pitjor registre de la temporada, amb 336.000 seguidors

Ara
1 min
L''APM?' va ser el més vist del 'prime time'

BarcelonaL''APM?' va ser el programa més vist aquest dimarts a la nit. L'espai de zàping va reunir 700.000 persones i va aconseguir una quota de pantalla del 21,2%, unes xifres que el situen en el segon lloc del rànquing diari –només per darrere del 'Telenotícies migdia', que va pujar fins als 707.000 seguidors– i que li permeten dominar la franja d'emissió sense cap mena d'oposició. El seu principal rival va ser el partit de Lliga de Campions entre el Bayern Munic i el Basilea, que va aportar 307.000 catalans a La 1.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3, però, no va poder mantenir el lideratge durant la segona part del 'prime time'. El programa 'Mestres' va obtenir ahir els seus pitjors resultats, amb 336.000 espectadors, i va assolir una quota de pantalla de l'11,5%, fet que el va relegar al segon lloc de la franja, per darrere de 'Tú sí que vales'. El concurs de talents de Telecinco, que va durar tres hores i mitja, va tenir 326.000 espectadors de mitjana, però durant l'emissió de 'Mestres' va situar-se entorn del mig milió d'espectadors. En termes de 'share', Tú sí que vales' va aconseguir, de mitjana, un 15,5%.

En el conjunt de la jornada, TV3 va liderar còmodament, amb una quota de pantalla del 16%, mentre que Telecinco, segona, va quedar-se amb un 12,7%. La 1 i Antena 3 comparteixen el tercer lloc amb un 9,6% de 'share' cadascuna.

stats