Audiències
Mèdia 24/01/2012

'Crackòvia' supera el milió d'espectadors per primer cop aquesta temporada

'KMM' retalla diferències amb 'Águila roja', que segueix dominant la franja. 'La Riera' aconsegueix el millor resultat del curs

Ara
1 min
'Crackòvia' va superar el milió d'espectadors

BarcelonaLa ressaca del Madrid-Barça de la setmana passada i la crisi oberta al vestidor blanc durant els últims dies van beneficiar el Crackòvia d'aquest dilluns, que per primer cop aquesta temporada va superar el milió d'espectadors (1.007.000) i va aconseguir un extraordinari 29% de quota de pantalla. L'espai d'humor encapçala un rànquing dominat per TV3, que ocupa també el segon i tercer lloc amb els Telenotícies i el quart amb La Riera, que va aconseguir el seu rècord de la temporada amb 591.000 espectadors i un share del 27,3%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El cinquè programa més vist del dia, però, va ser Águila roja. La sèrie de La 1 va reunir 590.000 espectadors (un 20% de quota), i va liderar la seva franja, per davant de la proposta de TV3, Kubala, Moreno i Manchón. Tot i així, la sèrie de detectius va guanyar més de 40.000 seguidors respecte a la setmana passada, va pujar fins als 526.000 i ha retallat diferències.

Al conjunt del dia, la cadena més vista va ser, amb diferència, TV3. El canal públic va aconseguir un share global del 18,1%, gairebé sis punts més que Telecinco, segona amb un 12,3%. La tercera va ser La 1 amb un 11,% de quota.

stats