Audiències
Mèdia 29/03/2012

El Milan-Barça reuneix més d'1,8 milions d'espectadors

Va ser el segon partit més vist d'aquesta Champions, només superat pel que va enfrontar els mateixos equips a la lligueta. 'Con el culo al aire' lidera després del futbol amb el millor resultat del curs

Ara
1 min
Carles Puyol, durant el Milan-Barça

BarcelonaEl partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que va enfrontar el Milan i el Barça aquest dimecres a la nit s'ha convertit en el segon més vist d'aquesta edició de la competició a Catalunya. 1.841.000 persones, de mitjana, en van estar pendents a través de TV3, que va assolir una quota de pantalla del 53,6% durant la transmissió del matx. Les xifres van arribar a ser de 2.439.000 seguidors, i un 62,9% de 'share' en els instants finals de l'enfrontament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat aquests excel·lents resultats, el partit no va poder superar l'audiència obtinguda pel Milan-Barça corresponent a la lligueta de la mateixa competició. Aquell dia, 1.860.000 persones van seguir el matx, que tot i així va obtenir un 'share' del 52,4%, lleugerament inferior al d'ahir.

Acabat el futbol, el lideratge va ser per a Antena 3 amb la sèrie 'Con el culo al aire', que va batre el seu rècord de la temporada amb 392.000 espectadors i un 13,1% de quota de pantalla. I a partir de mitjanit, Cuatro va liderar amb la pel·lícula 'Blade trinity'.

Per cadenes, TV3 va imposar-se amb un contundent 24,8% de quota de pantalla mitjana al llarg de tot el dia. Telecinco va ocupar el segon lloc amb un 9,7%, i La 1 va ser tercera amb un 8,6% de 'share'.

stats