Audiències
Mèdia 26/01/2012

El futbol deixa el rànquing orfe de programes de 'prime time'

Cap dels espais emesos durant la disputa del Barça-Madrid apareix entre els deu més vistos del dia

Ara
1 min
Els jugadors del Barça, després del primer gol. ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaLa llista dels programes més vistos a Catalunya aquest dimecres és del tot atípica. La disputa del partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei entre el Barça i el Reial Madrid, que només oferia Canal+1, va fer baixar en picat els resultats dels espais de prime time de la resta de cadenes, fins al punt que no n'apareix cap entre els deu primers llocs del rànquing.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'espai més vist del dia va ser el Telenotícies migdia, de TV3, amb 623.000 espectadors i una quota de pantalla del 29%, mentre que el segon lloc el va ocupar el Telenotícies vespre, amb 549.000 seguidors i un 18,7% de share. De fet, la cadena catalana va ser clarament la més vista del dia, amb una quota mitjana del 15%, gairebé quatre punts més que la segona, Telecinco, amb un 11,1%. El tercer lloc va ser per a Antena 3, amb un 10,6% de quota.

Pel que fa als espais esportius, destaca el bon resultat de l'Esport club que va emetre TV3 tot just acabar el partit, que va reunir 285.000 espectadors a partir de la mitjanit, fet que li va atorgar un share del 17,8%. La tertúlia d'Intereconomía Punto pelota va sobrepassar de llarg la seva mitjana habitual i va superar el 7% de quota, amb 85.000 espectadors. Tot i així, va quedar molt lluny del resultat de la setmana passada, quan, després de la victòria del Barça al Bernabéu, va assolir el seu rècord històric a Catalunya, amb 171.000 seguidors i un 13% de quota de pantalla.

stats