Publicitat
Publicitat

Audiències

'La Riera' frega el rècord abans del parèntesi de Setmana Santa

'Zona zàping' i 'La gran pel·lícula', líders del 'prime time'. 'Atrapa un millón' s'acomiada de la nit amb un especial amb nens i 352.000 espectadors

La sèrie de TV3 'La Riera' va emetre ahir l'últim capítol abans d'una setmana d'aturada –no tornarà fins al 9 d'abril–, i això va fer que molts dels seus seguidors n'estiguessin pendents. 589.000 catalans van veure la sèrie, que va situar-se com el segon espai més vist del dia –només superat pel 'Telenotícies migdia'– i va obtenir un 30,4% de quota de pantalla. En nombre d'espectadors és el tercer resultat més alt de la temporada, però en 'share' suposa el rècord del curs.

A la nit, el domini va ser clar per a TV3, que va situar el 'Zona zàping' com el programa més vist del 'prime time', amb 574.000 espectadors i un 19,3% de 'share', i va mantenir el lideratge a continuació amb la pel·lícula 'Nits de tempesta'. La cinta va reunir 461.000 espectadors i va obtenir un 16,3% de quota, i es va situar per davant d''Atrapa un millón'. El concurs d'Antena 3, que ahir s'acomiadava del 'prime time' –a partir d'ara s'emetrà només a les tardes–, va oferir una edició especial amb nens que van veure 352.000 catalans (un 13,4% de 'share').

En conjunt, TV3 va ser la cadena més vista d'aquest divendres, amb un 17,1% de quota de pantalla. La van seguir, de lluny, Telecinco, amb un 11,5% i Antena 3, amb un 10,8%.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT