Publicitat
Publicitat

Audiències

Mig milió d'espectadors en el retorn de 'No me les puc treure del cap'

Antena 3 s'imposa al conjunt del dia gràcies al lideratge dels concursos i les sèries, a la tarda, i del cinema, a la nit

L'especial de Nadal de No me les puc treure del cap, que va disparar el tret de sortida a la segona temporada del programa, va reunir dijous a la nit 502.000 catalans i va aportar a TV3 un 17% de quota de pantalla. L'espai que presenta Roger de Gràcia va col·locar-se tercer al rànquing diari, per darrere del Telenotícies migdia (605.000 espectadors) i el Telenotícies vespre (581.000).

A la segona part del prime time, però, TV3 es va desinflar –el Banda ampla de resum de l'any va caure fins als 167.000 seguidors i un 7,1% de share– i el lideratge va quedar clarament en mans d'Antena 3, que emetia la pel·lícula Los 4 fantásticos. Amb 472.000 seguidors i una quota del 16,5%, el film va situar-se com la quarta emissió més vista del dia a Catalunya.

Aquesta pel·lícula va sumar esforços amb la graella de tarda i va convertir la cadena en líder del dia. Així, El secreto de puente viejo –que va fregar el rècord, amb 276.000 espectadors– i el concurs ¡Ahora caigo!, van imposar-se a Sálvame, mentre que Atrapa un millón va mantenir un intens duel amb Pasapalabra, que es va decantar, per poc, a favor del concurs de Telecinco. Aquests bons resultats van permetre a la cadena de Planeta tancar la jornada amb un 12,5% de quota de pantalla, mentre que Telecinco va ser segona amb un 11,3% i TV3, tercera, amb un 10,9%.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT