Audiències
Mèdia 30/12/2011

Mig milió d'espectadors en el retorn de 'No me les puc treure del cap'

Antena 3 s'imposa al conjunt del dia gràcies al lideratge dels concursos i les sèries, a la tarda, i del cinema, a la nit

Ara
1 min
'No me les puc treure del cap' va ser el més vist de la nit

BarcelonaL'especial de Nadal de No me les puc treure del cap, que va disparar el tret de sortida a la segona temporada del programa, va reunir dijous a la nit 502.000 catalans i va aportar a TV3 un 17% de quota de pantalla. L'espai que presenta Roger de Gràcia va col·locar-se tercer al rànquing diari, per darrere del Telenotícies migdia (605.000 espectadors) i el Telenotícies vespre (581.000).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la segona part del prime time, però, TV3 es va desinflar –el Banda ampla de resum de l'any va caure fins als 167.000 seguidors i un 7,1% de share– i el lideratge va quedar clarament en mans d'Antena 3, que emetia la pel·lícula Los 4 fantásticos. Amb 472.000 seguidors i una quota del 16,5%, el film va situar-se com la quarta emissió més vista del dia a Catalunya.

Aquesta pel·lícula va sumar esforços amb la graella de tarda i va convertir la cadena en líder del dia. Així, El secreto de puente viejo –que va fregar el rècord, amb 276.000 espectadors– i el concurs ¡Ahora caigo!, van imposar-se a Sálvame, mentre que Atrapa un millón va mantenir un intens duel amb Pasapalabra, que es va decantar, per poc, a favor del concurs de Telecinco. Aquests bons resultats van permetre a la cadena de Planeta tancar la jornada amb un 12,5% de quota de pantalla, mentre que Telecinco va ser segona amb un 11,3% i TV3, tercera, amb un 10,9%.

stats