Audiències
Mèdia 20/01/2012

'No me les puc treure del cap' lidera en el seu retorn

'Cuéntame' supera el mig milió d'espectadors i fa el rècord de la temporada

Ara
1 min
'No me les puc treure del cap' va ser el més vist d'aquest dijous

BarcelonaEl programa sobre música No me les puc treure del cap va obrir dijous la seva segona temporada amb 714.000 espectadors i un 20,5% de quota de pantalla, unes xifres que el van situar al capdavant del rànquing dels espais més vistos del dia a Catalunya. TV3 va mantenir el lideratge també durant la segona part del prime time, en què el Polònia va ser el programa més vist, amb un 20% de share i 673.000 espectadors –exactament els mateixo que va reunir el Telenotícies vespre, que tot i així va situar-se segon del dia, per davant de l'espai d'humor–.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La segona opció de la nit, per darrere de TV3, va ser La 1, que va veure com Cuéntame cómo pasó batia el seu rècord de la temporada a Catalunya, amb 513.000 espectadors i una quota del 15,5%. La sèrie va imposar-se a l'estrena a Telecinco de Gran Hermano 12+1, que va tenir una mitjana de 443.000 espectadors i va convertir-se en el clar dominador del late night, en què va arribar a quotes de pantalla properes al 40%.

Al conjunt de la jornada TV3 va ser la cadena més vista, amb un 15,9% de quota, un punt més que Telecinco, que va ser segona, i a molta distància de La 1, tercera amb un 10% de share global.

stats