Publicitat
Publicitat

Audiències

TV3 s'imposa al 'prime time' i domina el dia a plaer

Programes del canal públic ocupen els sis primers llocs del rànquing. 'Zona zàping' i la pel·lícula 'The international' guanyen a la nit

TV3 va ser la gran dominadora de les audiències d'aquest divendres. Sis espais de la cadena catalana van ocupar els sis primers llocs del rànquing, i en el conjunt de la jornada el canal públic va obtenir un 16,6% de quota, gairebé sis punts d'avantatge sobre les seves principals rivals, Telecinco (10,8%) i Antena 3 (10,6%).

L'espai més vist del dia va ser el Telenotícies migdia, que va arribar als 641.000 espectadors i un share del 30,2%, mentre que la sèrie La Riera va fer el segon millor resultat de la temporada, amb 578.000 seguidors, i va col·locar-se al tercer lloc del rànquing. Per davant va quedar el Zona zàping, que va ser l'espai més vist del prime time a Catalunya, amb 609.000 seguidors i una quota del 20,3%. El domini de TV3 a la nit es va mantenir després amb l'emissió de la pel·lícula The international, que liderar la seva franja amb 377.000 espectadors.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT